Kontrolden çıkan otomobil polis uygulama noktasına daldı

Kontrolden çıkan otomobil polis uygulama noktasına daldı

22 Şubat 2012 Çarşamba 23:32
Edirne-Havsa karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attıktan sonra bölge trafik ekiplerinin aracına çaparak durabildi.

Edirne-Havsa karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attıktan sonra bölge trafik ekiplerinin aracına çaparak durabildi.

Olay saat 11.00 sıralarında D-100 karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi.

Edirne’den Silivri hattında yolcu taşımacılığı yapan özel bir firmaya ait Ali Kızgın’ın kullandığı 59 YK 215 plakalı otomobil iki yolcusuyla birlikte yola çıktı. Havsa yolunda seyreden aracın sürücüsü 35. kilometreye geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu trafik dubalarına çarptı.

Yoldan çıkan araç takla attıktan sonra 22 A 5927 plakalı polis aracına çarptı. Otomobilde yolcu olarak bulunan Yakup Öztürkkan ve Pınar Özen yaralandı. Araçta sıkışan Ali Kızgın ekipler tarafından kurtarıldı. Yaralılar Trakya Tıp Fakültesi ve diğer hastanelere kaldırıldı.

D-100 karayolunda saat 10.00-12.00 arasında rutin kontrollerini yapan Edirne Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Erdoğan Yılmaz ve Çağlar Karapınar kazayı yara almadan atlattı. Kaza sırasında ekip otosunun sürücü koltuğunda bulunan polis Erdoğan Yılmaz, aracın üzerine geldiğini fark ettiği anda yolcu koltuğuna geçerek hayati tehlikeyi anlattı.

Yaşadıkları şoku üzerinden atamayan Yılmaz, “Dubalarımızı koyarak yolumuzu daralttık ve normal uygulama yapıyorduk. Otomobil karşıdan geldi, duracak diye tahmin ettim, ama durmayınca açtım kapıyı, son anda ben de kaçtım.” dedi.

Kaza şokunu üzerinden atlatan polis memuru sol ön tarafından hasar gören aracının fotoğrafını çekerek tutanağını hazırladı.

Paylaş
Kategori:
Etiketler:
Bu haberde sizin de yorumunuz yayınlanabilir! Lütfen üye girişi yaparak bir yorum gönderin.
Yorum gönderebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye Girişi | Üye Ol
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.


Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?


Bir diğer rivayette şöyle gelmiştir: "Resulullah (sav)'ın minberde şöyle söylediğini işittim: "Beni Hişam İbnu'l-Mugire ailesi, kızlarını Ali İbnu Ebi Talib'le evlendirmek için benden izin istiyor. Ben izin vermedim, vermiyorum ve vermeyeceğim! Ancak, Ebu Talib'in oğlu kızımı boşayıp, kızlarını almak isterse o başka! Şunu iyi bilin, Fatıma benden bir parçadır. Onu üzen beni de üzer, ona eziyet olan bana da eziyet olur."

Buhari, Fezailu'l-Ashab 16, 12, 29, Cum'a 29, Humus 5, Nikah 109, Talak 13; Müslim, Fezailu's-Sahabe

Dursunbey için namaz vakitleri. İmsak: 03:51 Güneş: 05:38 Öğle: 13:09 İkindi: 17:02 Akşam: 20:28 Yatsı: 22:06 Kıble Saati: 12:12
Takımlar O G B M P
1Galatasaray623148
2Fenerbahçe641147
3Trabzonspor612333
4Beşiktaş612333
Şampiyonlar Ligi
UEFA Kupası
Küme Düşenler
İMKB 100
56.540
DOLAR
1,8305
EURO
2,3355
Cumhuriyet Altını
626,44
Copyright © 2010 Dursunbey.com - Tüm Hakları Saklıdır | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.