Gönen Belediyesi'nde 27 işçi daha sendikalı oldu

Gönen Belediyesi'nde 27 işçi daha sendikalı oldu

07 Şubat 2012 Salı 10:30
Balıkesir'in Gönen Belediyesi'de görev yapan 27 işçi daha sendikal haklarına kavuştu.

Balıkesir'in Gönen Belediyesi'de görev yapan 27 işçi daha sendikal haklarına kavuştu. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Hizmet-İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Seyfi Karaman, sendikanın belediye temsilcileri Harun Yıldırım ve Barış Gönenç'in de katıldığı törenle protokol imzalandı.

Törende konuşan Başkan Yakar, kadroya yine geçenlerin de sendikal hakka kavuşmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Hizmet kalitesi açısından büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Torba yasa gereği birçok belediye, norm kadro fazlası çalışanlarını başka kurumlara gönderdi. Gönen Belediyesi olarak biz, tam aksine kadromuzu daha da güçlendirerek hizmet kalitemizi arttırdık. Bu imzalarla kadroya yeni geçen arkadaşlarımıza sendikal haklarını da vermiş olduk. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Kazananın Gönen olacağına inancım tamdır." dedi. Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Karaman ise Başkan Yakar'a yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, aralarına yeni katılan arkadaşlarına üstün gayretler diledi. Karaman, "Başka belediyelerde, norm kadro fazlası işçiler başka kurumlara gönderildi. Gönen Belediyesi'nde ise tam aksine bir adım atıldı. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Yakar'a, göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum, yeni arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. Daha sonra Başkan Yakar ve sendika yetkilileri, protokol metnini imzaladı.

Paylaş
Kategori:
Bu haberde sizin de yorumunuz yayınlanabilir! Lütfen üye girişi yaparak bir yorum gönderin.
Yorum gönderebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye Girişi | Üye Ol
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.


Sizce Türkiye'de Başkanlık Sistemi Olmalı mı?


Ben küçük bir oğlumla birlikte Resulullah (sav)'ın huzuruna girdim. (O sırada boğazındaki hastalığı sebebiyle çocuğa (i'lak denen) tedavi uygulamıştım. "Çocuklarınızın boğaz hastalığını niye i'lak usulüyle (elle sıkarak) tedavi ediyorsunuz? Size şu ud-u Hindi'yi (Kust-u Hindi) tavsiye ederim. Zira onda yedi türlü şifa vardır. Zatü'l'cenb'in ilacı ondadır. Boğaz hastalığına karşı burna damlatılır. Zatü'l-cenb'e karşı ağızdan verilir." Zühri merhum der ki: "(Resulullah) bize (ilacın fayda vereceği) iki şeyi açıkladı, ama beşini açıklamadı."

Buhari, Tıbb 10, 21, 26; Müslim, Selam 139, (1214); Ebu Davud, Tıbb 13, (3877)

Dursunbey için namaz vakitleri. İmsak: 03:51 Güneş: 05:38 Öğle: 13:09 İkindi: 17:02 Akşam: 20:28 Yatsı: 22:06 Kıble Saati: 12:12
Takımlar O G B M P
1Galatasaray623148
2Fenerbahçe641147
3Trabzonspor612333
4Beşiktaş612333
Şampiyonlar Ligi
UEFA Kupası
Küme Düşenler
İMKB 100
56.540
DOLAR
1,8305
EURO
2,3355
Cumhuriyet Altını
626,44
Copyright © 2010 Dursunbey.com - Tüm Hakları Saklıdır | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.