
Balıkesir'in Dursunbey ilçesi İstasyon mahallesinde meydana gelen kazada, iş makinası otomobile çarptı. Kazada iş makinasının kepçe kısmı otomobilin ön camından içeri girdi.
Kaza, Dursunbey İstasyon mahallesi istikametinden gelerek, fidanlık istikametine doğru dönmek üzere olan Orman işletmesine (Fidanlığa) ait 10 VR 984 plakalı iş makinası (Kepçe) ile Fidanlık istikametinden gelerek Dursunbey istikametine doğru gitmekte olan 43 KF 919 plakalı otomobilin virajda çarpışmaları sonucu meydana geldi.
İstasyon mahallesinde bulunan eski ORÜS binaları yanındaki kavşakta meydana gelen kazada otomobilin içerisinde bulunan Mehmet ALTINTAŞ, Seher GÜRPINAR ve Fahrettin ALTINTAŞ yaralandı. 2 yaralının tedavileri ayakta yapılırken, ağır yaralı olan Seher GÜRPINAR, Dursunbey Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edildi.
Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri olası bir patlama ve yangına karşı hazır bulunurlarken, kazayı gören vatandaşlar hayretler içinde kaldı, dursunbey.com haber sitesi muhabirleri olay yerine geldiğinde, iş makinasının kepçe kısmının, otomobilin ön kısmını parçalamış olduğunu gördü. Otomobilin ön kısmının parçalanmış olmasına rağmen, sürücü hafif yaralı halde kazayı atlatırken, arka koltukta bulunan Seher GÜRPINAR ise ağır yaralandı.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattılar.
Paylaş

Güncel
Bayrampaşa’da kaza: 6 yaralı
Bayrampaşa’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Okunma: 8
Devamı...
Güncel
Bayrampaşa’da kaza: 6 yaralı
Bayrampaşa’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Okunma: 9
Devamı...
Dubai metrosu yeni bir dünya rekoru kırdı
Kırmızı ve yeşil hatlardan oluşan ve tamamen vatmansız işleyen Dubai metrosu toplam 74.7 kilometre uzunluğu ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı.
Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Devlet Başkan Yardımcısı Xi Jinping, İzmir'e gelecek.
Rusya’da 'Vatanın Koruyucuları Günü’nde meydanlar ısınıyor
Rus halkının, 'Erkek Bayramı' ya da 'Vatanın Koruyucuları Günü” olarak kutladığı 23 Şubat’ta, başkent Moskova’da 4 ayrı gösteri ile meydanlar ısınacak.
Dubai metrosu yeni bir dünya rekoru kırdı
Kırmızı ve yeşil hatlardan oluşan ve tamamen vatmansız işleyen Dubai metrosu toplam 74.7 kilometre uzunluğu ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı.
| Evet | % 51.2 | (64) |
| Hayır | % 31.2 | (39) |
| Kararsızım | % 17.6 | (22) |
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Sizden kimse sakın sol eliyle yiyip içmesin. Çünkü şeytan soluyla yer içer."
Müslim, Eşribe 106, (2020); Muvatta, Sıfatu'n-Nebiyy 5, (2, 922, 923); Ebu Davud, Et'ime 20, (3776);