
Balıkesir'in Dursunbey ilçesi çınarlıpınar mevkiinde bugün saat:13.45 sıralarında meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde 16 M 9537 plakalı minübüsün Dursunbey'den Bursa istikametine doğru giderken Çınarlıpınar mevkii civarlarında 10 T 8668 plakalı ticari taksi ile çarpışması sonucu meydana geldi.
Kazada 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza mahalline gelen 112 acil ekipleri yaralıları ambulansa alarak Dursunbey Devlet Hastanesine götürdü. Burada ayakta tedavi gören yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay mahalline gelen trafik ekipleri kaza mahallinde inceleme başlattı. Yol, ekiplerce trafiğe kapatıldı, gerekli önlemlerin alınması ve araçların kenara çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yolcuların kazayı hafif yaralı olarak atlatması sevindirdi. Bu arada trafik ekipleri araç sürücülerini yoldaki buzlanmalara karşı uyardı.
Paylaş

Güncel
Erzurum’da en çok SGK primini Bilgi İletişim Çağrı Merkezi ödedi
Erzurum’da Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yapılan toplantıda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından en yüksek ve düzenli pirim ödeyen işyerlerine plaket verildi.
Devamı...
Güncel
Kızık kültürü konakta yaşatılacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi ve kültürel miras çalışmaları kapsamında ele aldığı Fidyekızık Kızıklar Konağı, ilk günkü ihtişamıyla Kızık kültürünün yaşatılacağı önemli bir sosyal ve kültürel merkez olarak h
Devamı...
Güncel
CHP'li Akgöl: Türkiye dileyenin yasak koyacağı çadır devleti değildir
CHP Hatay Milletvekili Abdulkadir Akgöl, Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilen şehit cenaze törenine başta özel ajans temsilcileri olmak üzere yerel basın mensuplarının alınmama gerekçesinin derhal açıklanmasını istedi.
Devamı...
BALIKESİR’DE KUVÂ-Yİ MİLLÎYE GÜNÜ KUTLANDI.
Balıkesir’de 93 yıl önce kurulan Redd-i İlhak Cemiyeti ile düşman işgaline karşı silahlı direniş kararı alan Kahraman Balıkesirlilerin anılarını yaşatmak amacıyla başlatılan Kuvâ-yi Millîye Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Balıkesir'deki KCK operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin il merkezi ve bazı ilçelerde düzenlediği operasyonlarda gözalıtana alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı.
'Kimlik bilgilerini terör örgütü ele geçirdi' dedi, 4 bin TL dolandırdı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir vatandaşı telefonla arayan bir kişi, 'Kimlik bilgilerini terör örgütü ele geçirdi' diyerek, 4 bin TL dolandırdı.
Hz. Peygamber(sav) Veda Haccı'nda şunu söylediler: "(Ey ahali) hangi ayın hürmetçe daha ileri olduğunu biliyor musunuz?" Halk: "Şu içinde bulunduğumuz ay değil mi?" dedi. Resulullah (sav): "Peki, hangi bölgenin hürmetçe daha önde olduğunu biliyor musunuz?" diye sordu. Halk: "Şu yerler değil mi?" cevabını verdi. Resulullah (sav) tekrar: "Pekala hangi günün hürmetçe daha üstün olduğunu biliyor musunuz? dedi. Halk: "Şu içinde bulunduğumuz gün değil mi?" diye cevap verdi. Bunun üzerine Resulullah (sav) sözlerine şöyle devam etti: "Öyleyse bilin ki Allah Teala, sizlere, meşru sebep dışında kanlarınızı, mallarınızı, ırzlarınızı haram kılmıştır, tıpkı şu beldede, şu ayda şu günümüzü haram kıldığı gibi." Hz. Peygamber (sav) bundan sonra üç sefer tekrar ederek sordu: "Duydunuz mu, tebliğ ettim mi?" Halk her defasında "Evet" cevabını verdi. Resulullah (sav) sözlerini şöyle tamamladı: "Sakın ha! Benden sonra tekrar küfre dönüp birbirinizin boyunlarını vurmaya kalkmayın!"
Buhari, Hudud 9, Riyat 2, Hacc 132, Meğazi 77 ,Fiten 8, Edeb 43; Müslim, İman 120 (66); Ebu Davud, S
| Takımlar | O | G | B | M | P | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Galatasaray | 6 | 2 | 3 | 1 | 48 | |
| 2 | Fenerbahçe | 6 | 4 | 1 | 1 | 47 | |
| 3 | Trabzonspor | 6 | 1 | 2 | 3 | 33 | |
| 4 | Beşiktaş | 6 | 1 | 2 | 3 | 33 |